HASTAYI PANSUMANLA TEDAVİ EDİYORUZ
Osman Kantarlıoğlu
Mehter Takımı gibi demiştik bir ileri iki geri Balıkesirspor için. İki geriyi tamamlamış bir ileri beklentisinde olduğumuz Ankara Demirspor maçında o meşhur mehteran ritmini de bozduk. Artık hep geri, hep geri..
Sanki malum olmuş gibi maç öncesi kaleme almış, gelen tehlikeyi dile getirmiştik. Yerim garanticilerin vereceği zararları! Bir kez daha şahit olduk.
Pas yapmada, hücuma çıkmakta zorlanıyoruz. Defans arkasına atılan uzun toplarla sonuca gitmeye çalışıyoruz ve atılan her topta ofsayta yakalanıyoruz. Maçın başından sonuna kadar bir, iki, üç değil sekizden sonra saymayı bıraktık. Madem oyun planın bu ee biraz dikkat etsenize be kardeşim. Önde oynayan futbolcularımızın bu vurdum duymazlığını anla anlayabilirsen.
Kimse kusura bakmasın eldeki malzeme bu mazeretinin arkasına sığınılmasın. Saçlarına gösterdikleri özeni oynadıkları futbola gösterseler sonuç daha farklı olurdu.
Galip gelmek kadar mağlup olmak da futbolun doğasında var. Ama sahada mücadele etmemek, boş vermişlik de futbolun doğasına aykırı.
İlk yediğimiz gol öncesi faul beklentimiz hakem tarafından göz ardı edilmesiyle tam yenilgiye kılıf hazırlandığı anda yediğimiz ikinci golden sonra maraton tribününden “en büyük taraftar futbolcular sahtekar” serzenişleri maçtan sonra karşılık buldu. İhtiyaç duyulan günah keçisi Muhammet Yılmaz oldu.
Hoca gitti dertler bitti mi? Artık onu da ileriki günlerde göreceğiz.
Yanlış anlaşılmasın Hocayı savunmak gibi bir derdimiz yok. Balıkesirsporluluğundan da şüphemiz yok. Hoca olarak yeterli veya yetersizliğini de sorgulamıyoruz. Zor zamanlardan geçen Balıkesirspor için elini taşın altına koydu. Oldu veya olmadı. Tek sorumlu olarak sadece hocayı görmek çözüm değil.
Unutmayalım geçtiğimiz yıl da bu yıldan farklı olmayan transfer yasağı, ekonomik sıkıntılar vardı. Çözümü nerede aramıştık? Bol bol hoca değişikliklerinde sonuç ne olmuştu? Küme düşmüştük. Görüyoruz ki yine aynı senaryo şimdi demez miyiz biz bu filmi daha önce de görmüştük.
Çarenin hoca değişikliğinde olmadığı kanıtlı ispatlı önümüzde dururken yine işin kolayına kaçtık. Hastayı pansumanla tedavi ediyoruz.
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika Balıkesir'de Korkutan Deprem!
10 Aralık Şans Topu Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
Son Dakika! Levante – Villarreal Maçı Ertelendi! Karşılaşma Neden Ertelendi? Ne Zaman Oynanacak?
Son Dakika! 4.7 Büyüklüğünde Deprem!
10 Aralık Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
15 Aralık Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar: