Altıeylül Belediye Başkanlığı tarafindan 75. Yil Parkı'nda geçtiğimiz Şubat ayında başlatılan 'Kent Kafe' ve 'Emekli Lokali' binalarının yapımı işi halen devam ediyor.

Park hizasında geçmiş AK Parti'li ve MHP'li Belediye yönetimleri dönemlerinde de ihmal edilen kaldırım nihayet yenileniyor. Söz konusu kaldırımın, yıllardır sık sık yamalarla onarımı yapılıyorsa da zemini kötü bir durumdaydı. Bu kaldırımın üzerinde kalan çam ağaçları da MHPli Belediye döneminde kesilmişti.


5Ce655F0 A091 4Bdc A47D 400C4B981Fb9



Şehrin en merkezi yerindeki bu kaldırımın yıllardır ihmal edilmişliğine, ilgili haberimizde, "En Gariban Kaldırım" başlığıyla, esprili bir eleştiri ile dikkat çekmiştik.
Eski kaldırımın, onarım amacıyla kırılması işleminin 75. Yıl Parkı'nın sınırını oluşturan parmaklıklı duvarın onarımı ve boyanması işleminin bitmesinden sonra yapılması ise "İş sıralaması nasıl yapılıyor?" sorusunu gündeme getiriyor.


Öte yandan Parkta, 'Kent Kafe' ve 'Emekli Lokali' binalarının donanım işleri de yavaş da olsa tamamlanmak üzere. Zeminin çimlendirilmesi işi büyük oranda tamamlanmış durumda. Park alanı aydınlatmaları ise tamamlandı. 'Şehitler Anıtı' da elden geçiriliyor.