İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Osman Kantarlıoğlu
Yarın deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçına ara transferin açılmaması, cezalı oyuncular ve covid-19 problemleriyle sancılı bir şekilde merhaba diyecek Balkesler ligin ikinci yarısına az hasarla aşlamak istiyor.
Ligin son sırasında düşmeye en yakın aday olarak görülen takımımız kümede kalma hedefiyle başlayacağı ikinci yarının ilk maçına aldığı başarısız sonuçlarla gözle görülür bir şekilde yetersizliği tescil edilen mevcut kadromuzla çıkacağı son maç olarak görülüyor. Cezalı stoperlerimiz, Covid-19’la karantinada olan futbolcularımız ve transfer sezonunun açılmaması zaten dar olan kadromuzla çıkacağımız deplasman ister istemez taraftarlarımızı karamsarlığa itiyor.
Bunca olumsuzluğa rağmen ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak tabi ki hem taraftarlarımıza hem takımımıza moral olup ligde kalma adına umutlarımızı canlı tutmamıza neden olacaktır. Kurtuluşu transfere bel bağladığımız bu ortamda önümüzdeki maçlar için umut verici gelişmelere yol açacaktır.
Yorumlar
Trend Haberler

Ahmet Akın’dan Dikkat Çeken Hamle: Yaylada AVM İçin Satış Hazırlıkları!

Balıkesirspor İçin Kritik Gün! Balıkesirspor - Muşspor Finali Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Merkez Bankası Faiz Kararı Ne Zaman Açıklanacak? TCMB Haziran Faiz Kararı Ne Olacak?

21 Mayıs 2025 Şans Topu Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Balıkesirspor - Muşspor Finalini Yönetecek Hakem Alper Akarsu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Takımlı?

Süper Loto 18 Mayıs Çekiliş Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar: