CHP’de aday adaylarını terleten mülakatlara dair…
Tarık Sürmelioğlu
TARIK SÜRMELİOĞLU
AK Parti’nin aday adayları zorlu mülakat süreçlerinde nasıl terletiliyor, az çok duyuyor, biliyorduk.
CHP de aynı yöntemle aday belirlemeye çalışıyor şimdi!
CHP Milletvekillerinin her birine illerde görev verdiler; belediye başkanlığına aday adayı olan isimlerle bire bir görüşmeleri emredildi.
Hatay ve Karabük milletvekillerinin payına Balıkesir düşmüş.
Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Karabük Milletvekili Cevdet Akay, İl Başkanlığı binasında kurdukları sorgu odasında aday adaylarını soru yağmuruna tutup terletmişler.
Kimileri, “sanki üniversite sınavına giriyoruz, bu nasıl bir uygulama” diyerek tepki göstermişler uygulamaya.
Bu arada, CHP’nin Balıkesir’deki ilçe belediye başkanları da aday adayı. Yani, beş yıllık belediyecilik birikimi ve donanımına sahipler. İlk kez belediye başkanlığına heves eden arkadaşlarla aynı kategoride değiller.
Beş yıllık tecrübeleri var hepsinin.
Cümlesini aynı potaya atmak doğru mu?
Yapacaksan mülakat; belediye başkanlarını ayrı bir odada terleteceksin.
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu!
Yorumlar
Trend Haberler
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Geri Sayım! İşte İlk Evim Kredisi 6 Temmuz Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu:
Son Dakika! 4.4 Büyüklüğünde Deprem!
2026 Temmuz Asgari Ücrete İkinci Zam Yapılacak mı? Asgari Ücrete Ara Zam Var mı? Bakanlıktan Açıklama Geldi mi?
Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? 6 Temmuz Sayısal Loto'da Kazanan Numaralar Neler?
Japonya - Türkiye Voleybol Maçında Ebrar Karakurt Neden Yok? Sakat mı? Ebrar Karakurt Neden Milli Takım'da Yok?
Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 6 Temmuz 2026 Büyük İkramiye Tam 422 Milyon TL Devretti mi? Şanslı Numaralar: