“Her Sene Üzerine Koyarak Devam Ediyoruz”
Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin 65’incisini başarıyla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aydın, “Her sene üstüne biraz daha koyarak güreşlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Eksikliklerimizi yoğun bir çalışmayla gideren Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Yağlı Güreş Düzenleyen Birlik personeline, güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum” dedi.
“Eksiklerimiz Var Ama Başarı Hepimizin”
Güreşlerin genel anlamda çok başarılı geçtiğini ifade eden Aydın, “Elbette eksiklerimiz, hatalarımız oldu. Ama ne yaptıysak güreşlerin kalitesini artırmak içindi. Bugün güreşlerin en çok konuşulan yanı hem doğal güzelliklerimiz hem de kıran kırana geçen müsabakalar oldu. Katılım da her geçen yıl artıyor. Seyirciden pehlivana, protokolden ağalara kadar herkesin ilgisi bizi mutlu ediyor” diye konuştu.
“Altın Kemerin Ebedi AĞAsı Olmak Gurur Verici”
64., 65. ve 66. Kurtdereli Güreşleri Altın Kemeri’nin ebedi sahibi olduğunu vurgulayan Kemal Aydın, “Kendi adıma çok mutlu oldum ve olmaya devam ediyorum. Katılım sağlayan protokolümüze, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ağalarımıza, basın mensuplarımıza ve en önemlisi seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte her daim yanımda olan ekibime de ayrıca minnettarım” ifadelerini kullandı.