Yalova Adliyesi girişinde yaşanan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kaçan saldırgan polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Olay, öğle saatlerinde Yalova Adliyesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.A. (31), aralarında husumet bulunduğu öğrenilen H.T. (40) ve E.K.’ye (77) silahla ateş açtı.
1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralı
Açılan ateş sonucu H.T. olay yerinde yaşamını yitirdi. Bacağından yaralanan E.K. ise sağlık ekiplerince Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şüpheli Kaçtı Ama Polis Yakayı Ele Verdi
Saldırının ardından olay yerinden kaçan Ö.A., polis ekiplerinin hızlı takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Adliye Önünde Yoğun Güvenlik Önlemi
Yaşanan olay sonrası Yalova Adliyesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı