Galatasaray’a Piyango! Vasco da Gama’dan Carlos Cuesta İçin Sürpriz Teklif
Galatasaray’ın sezon başında Vasco da Gama’ya kiraladığı Kolombiyalı stoper Carlos Cuesta, Brezilya’daki performansıyla büyük beğeni topladı. Bu durum, Brezilya temsilcisi Vasco da Gama’nın Cuesta’nın bonservisini almaya karar vermesine yol açtı.
Kulüpler arasındaki görüşmelerde sıra dışı bir teklifin masaya konulması bekleniyor.
Vasco’nun Teklifi: Bonservisin %70’i İçin 4 Milyon Euro
Brezilya basınında yer alan haberlere göre:
Vasco da Gama, Carlos Cuesta’nın haklarının yüzde 70’ini 4 milyon euro karşılığında almak istiyor. Kalan yüzde 30’luk kısım için sonrasında pazarlık yapılacak. Teklif, Galatasaray için beklenmedik bir “piyango” olarak nitelendiriliyor
3 Sezonluk Anlaşma Planlanıyor
Vasco’nun Galatasaray ile anlaşması halinde: Cuesta ile 3 sezonluk sözleşme imzalanması planlanıyor, Oyuncunun Brezilya temsilcisiyle mevcut sözleşmesi 1 hafta içinde sona erecek. Bu durum, transferin hızla sonuçlanabileceğini gösteriyor.





