Muhabir: Politika Gazetesi
TEK SEFERDE 2 BİN PALAMUT YAKALADILAR
Çanakkaleli balıkçı Hasan Doğuş Tunç, balık avı için açıldığı Çanakkale Boğazı Kangırlıaltı mevkiinde tek seferde yaklaşık 2 bin palamut yakaladı.
Çanakkale Boğaz’ında geçtiğimiz günlerde balık avı için 'Doğuş 1' isimli tekneyle denize açılan balıkçı Hasan Doğuş Tunç, Kangırlıaltı mevkiinde büyük bir palamut sürüsüyle karşılaştı. Tunç ve arkadaşları ağları denize bıraktı. Bir süre sonra ağları makara yardımıyla tekneye çekti. Ağları palamut dolu gören balıkçı Hasan Doğuş Tunç, büyük bir şaşkınlık yaşarken, o anları teknede bulunanlar cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.
Balıkçı Hasan Doğuş Tunç, Çanakkale Boğazı’nda palamut geçişinin yavaşladığı Kasım ayı ortalarında böyle bir palamut sürüsü yakalamalarının kendilerinin sevindirdiğini söyledi.
Çanakkale Balıkhalinde ise palamut tanesi 50-60 liradan tezgahlarda satılıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Balıkesirspor - Eskişehirspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Balıkesirspor'da 2 Önemli İsim Cezalı!
İbrahim Tatlıses Öldü mü? Yoğun Bakıma Alınmıştı? İbrahim Tatlıses'in Sağlık Durumu Nasıl?
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
Fuat Göktaş Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? TFF'deki Görevi Ne? Ne İş Yapıyor?
Son Dakika! Marmaray'da Sabah Şoku! Aydıntepe İstasyonundaki "Üzücü Olay" Nedeniyle Seferler Tek Hatta!





