TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran ve izleyicileri ekran başına kilitleyen popüler dizisi Taşacak Bu Deniz, her hafta cuma akşamları milyonları peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Son bölümde yaşanan sarsıcı gelişmelerin ardından dizinin takipçileri "Taşacak Bu Deniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman çıkacak?" sorularına yanıt arıyor.

Dizinin son bölümünde yaşanan büyük trajediler, hikayenin yönünü tamamen değiştirirken yeni bölümde nelerin yaşanacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Peki, Taşacak Bu Deniz son bölümde neler oldu? İşte yeni fragmana dair merak edilenler ve son bölümün özeti.


Taşacak Bu Deniz 37. Bölüm Fragmanı Çıktı mı?

Heyecan dolu son bölümün ardından izleyicilerin en çok merak ettiği konuların başında yeni fragman geliyor. Taşacak Bu Deniz 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. TRT 1 yapımlarının yayın geleneklerine göre, yeni bölüm fragmanları genellikle son bölümün TV ekranlarındaki yayını tamamlandıktan kısa bir süre sonra dijital platformlar üzerinden izleyiciyle buluşuyor. Fragman yayınlandığı anda tüm detayları ve güncel ipuçlarını haberimizde bulabilirsiniz.


Son Bölümde Neler Yaşandı? Oruç'a Ne Olacak?

Dizinin son bölümü adeta duygu fırtınasına ve şoke eden olaylara sahne oldu:

Esme'nin Büyük Travması: Yirmi yıldır içine gömdüğü acıları dindirip ailesine kavuşan Esme, Şerif'in cezaevinden çıkış haberiyle adeta yıkıldı. Bastırdığı travmaları yeniden tetiklenen Esme derin bir depresyona sürüklenirken, geçmişin hayaletleriyle yüzleşmek zorunda kaldı.

Oruç Uçurumdan Atıldı: Bölümün en kırılma noktası ise Oruç'un uçurumdan düşmesi oldu. Bu olay tüm dengeleri altüst ederken, Timur'un kurduğu sinsi tuzak bütün suçun Adil'in üzerine kalmasına yol açtı.

Eleni ve İso İsyan Etti: Sevdiği adamın ardından şimdi de babasını hapis tehlikesiyle karşı karşıya gören Eleni adeta yıkıldı. En zor anında Cengiz destek olurken, Oruç'u kaybetmenin acısıyla deliye dönen İso ortalığı birbirine kattı. İso ile Fadime'nin birbirlerine destek olarak yaralarını sarmaya çalışması ise izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Muhabir: Haber Merkezi