BANDIRMA’DA KORKUTAN YANGIN! PAŞAKONAK MAHALLESİ’NDE ALEVLER YÜKSELDİ
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bugün öğleden sonra hareketli dakikalar yaşandı. Paşakonak Mahallesi Erdek Caddesi üzerinde, stratejik öneme sahip Çelebi Limanı mevkii yakınlarında bulunan müstakil bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Ekipler Seferber Oldu: Çelebi Limanı Yakınında Panik
Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının liman sahasına yakın bir noktada olması kısa süreli paniğe neden olurken, Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekipleri alevlere hızla müdahale etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı
Ekiplerin profesyonel müdahalesi sayesinde yangın, çevredeki diğer yapılara ve cadde üzerindeki işletmelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede, müstakil evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.





