SERKAN SARI YÖNETİMİN TAMAMINA AKTİF GÖREV VERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İl Yönetimi görev bölümü yaptı. 16 Şubat’taki kongrede seçilen İl Yönetimi, ilk toplantısı yaptı. Görev paylaşımının gerçekleştirildiği CHP İl Örgütü’nde tüm Yönetim Kurulu Üyeleri’ne kendi alanlarıyla ilgili görev ve sorumluluklar verildi.

Filiz Yavuz’un İl Sekreteri, Besim Akalın’ın İl Saymanı, Ülker Demir’in Eğitim Sekreteri olduğu yeni yönetimde, diğer yönetim kurulu üyelerinin tamamı başkan yardımcılığı ile görevlendirildi.

İşte başkan yardımcıları ve görev alanları:

H. Paşa Decedeli (Bilişim sorumlusu), Erden Köybaşı (örgütlerden sorumlu), Aşkın Alkan (çevre, doğa, hayvan hakları), Orkun Atlay (gençlik ve spor), Şaban Ayyıldız (esnaf), Özgür Başaran (sağlık politikaları), Ercan Bingöl (eylem ve etkinlikler), M. Ali Çiçek (stk’lar, emek dünyası), H. Kurtuluş Demir (Kırsal ilçeler), Gökhan Donat (hukuk işleri), Fatih Fenercioğlu (sosyal poülitikalar), Güldane Gülmez (basın ve sosyal medya), Refik Gündoğan (yerel yönetimler), Yusuf Kaplan (tarım ve hayvancılık), Nail Karabacakoğlu (muhtarlıklar), Erdoğan Küçükaslan (Güney Marmara), Mustafa Oflas (kırsal mahalleler), Sadri Özen (bilim ve kültür), Remzi Poyraz (Güney Marmara), Asım Sürer (Güney Körfez), Kamuran Taşdemirel (Kuzey Körfez), Ali Tiritoğlu (Kuzey Körfez), Nuran Topan (eğitim), Hüseyin Üstüner (Kuzey Körfez), Atalay Yıldıran (Kırsal ilçeler), Mustafa Yıldırım (Güney Körfez), Aysel Zerenli (temsil ve ağırlama), Hüseyin Yenitürk (İdari işler), Ceyhun Ercan (iş dünyası)

 

BALIKESİR’DEN YERELDE VE GENELDE İKTİDAR HEDEFİ İLE YOLA ÇIKTIK

Yeni yönetim kurulu, Serkan Sarı başkanlığındaki ilk toplantısını 25 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirerek ihtiyaçlar ve yetkinlikler doğrultusunda görev dağılımını belirledi. Yönetimin, sorumluluk alanlarında etkili çalışmalara imza atarak, Cumhuriyet Halk Partisi’ni öncelikle Balıkesir’de yerel iktidara, ülke genelinde de iktidara taşıyacak çalışma arkadaşlarından oluştuğunu belirten Sarı, “Yetkin yöneticilerimizle genişleyip güçlenen bir örgüt hedefi doğrultusunda Balıkesir’de CHP’nin iktidarını sağlayacağız. Bütün yöneticilerimiz, adeta birer başkan gibi sorumluluk içinde çalışacaklar. Balıkesir örgütü olarak bu dönem yapacağımız etkili ve verimli çalışmalarla Balıkesir İl Örgütü’nün Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir ekip olmasını istiyoruz.” dedi.

 

GELİŞEN VE GENİŞLEYEN YÖNETİM ANLAYIŞI

Serkan Sarı şu açıklamayı yaptı:

“CHP’nin kişisel hedef odaklı değil, örgüt odaklı sürdürülebilir çalışma ile ve partinin en eski üyesinden, partiye dün katılmış en yeni üyesine kadar bütün üyeleri ve yönetici kadrolarıyla bir örgüt bütünlüğü içinde başarıya ulaşacağı inancındayız. Bu bağlamda, önceki dönem başlatmış olduğumuz, CHP’li sekiz belediyeyi bünyesinde toplayan “Balıkesir Halkçı Belediyeler Platformu” yeni çalışmalara imza atarken,  Balya’da başlayan kooperatifleşme çalışmaları diğer ilçelerimizde de farklı alanlarda artarak devam edecek. Bigadiç’te başlayıp tescillenen “Bigadiç Sepeti” projesinin bütün Balıkesir’e yayılması sağlanırken, Bilim-Kültür Platformu’nun çalışma alanları genişleyecek. Millî bayramlarımızdaki CHP-Halk bütünleşmesi de çoğalarak devam ederken bu dönemde bütün bu çalışmalara yeni çalıştaylarımız ve uygulanabilir projelerimiz eklenecek.” dedi. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte uyum içerisindeki çalışmalarımız ile halkımıza her alanda dokunuyor olacağız. Yeni çalışma programımız ile partimizi ve umudu büyüteceğiz. Bunu yeni yönetim kadromuz ile birlikte başaracağız.”

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
SERKAN SARI YÖNETİMİN TAMAMINA AKTİF GÖREV VERDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!