Balıkesir ve Yöresi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından depremden etkilenen Sındırgılı vatandaşlara destek amacıyla düzenlenen dayanışma organizasyonu geniş katılımla gerçekleşti.
Etkinlikten elde edilen tüm gelirlerin depremzedelere aktarılacağı bildirildi.
Geniş Katılımlı Destek Programı
Dernek Başkanı Mehmet Gülcan öncülüğünde hayata geçirilen organizasyona çok sayıda isim katıldı. Programa;
-
Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kalafat, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve belediye meclis üyeleri, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Şahin, Geçmiş dönem İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ve yönetimi, CHP Sındırgı İlçe Başkanı Ahmet Alğın ve yönetimi, Çiğli AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir ve yönetimi katılım gösterdi.

Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Etkinlikte konuşan temsilciler, Sındırgı’da depremden etkilenen vatandaşlar için dayanışmanın önemine dikkat çekti. Programın, birlik ve beraberliğin güçlü bir örneği olarak anlam taşıdığı ifade edildi.

Belediyeden Teşekkür Mesajı
Sındırgı Belediyesi, organizasyona emeği geçen Balıkesir ve Yöresi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gülcan’a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek dayanışmanın önemini vurguladı.





