İspanyol devi Real Madrid, sol bek hattında büyük bir değişim için düğmeye bastı. AS gazetesinin özel haberine göre, kulüp Benfica'dan Alvaro Carreras'ı transfer etmeye çok yakın. Ancak bu hamle, mevcut kadrodaki dengeleri tamamen değiştirecek.
Carreras Gelirse Biri Gidecek
Real Madrid, Carreras’ın transferinde sona yaklaşırken, kadroda üç sol beke yer olmadığı net bir şekilde ifade ediliyor. Carreras’ın gelişiyle birlikte Ferland Mendy veya Fran Garcia'dan birinin takımdan ayrılması kaçınılmaz.
Benfica, genç oyuncunun 50 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinde ısrarcı, ancak Real Madrid bu ücreti aşağı çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Kulüp içindeki kaynaklara göre transferin gerçekleşmesi an meselesi.
Mendy mi Garcia mı Gidecek?
Ferland Mendy: Yaşlandı, Sakatlıklar Peşini Bırakmadı
30 yaşındaki Fransız oyuncu, sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle form grafiğini koruyamıyor. 2027’ye kadar sözleşmesi bulunsa da, kulüp Mendy için gelen teklifleri değerlendirmeye açık. Ancak yaş ve sağlık geçmişi, onu cazip bir transfer hedefi olmaktan uzaklaştırıyor
Fran Garcia: Genç, Dinamik ve Talipleri Var
25 yaşındaki İspanyol sol bek, sağlam fiziksel yapısı ve istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Bournemouth başta olmak üzere Premier Lig’den ve La Liga’dan çeşitli kulüpler Garcia’yı yakından takip ediyor. Özellikle Kulüpler Dünya Kupası'nda göstereceği performans, onun kaderini belirleyebilir.
Xabi Alonso’nun Gözü Garcia’da
Real Madrid’in yeni teknik direktörü Xabi Alonso, daha önce Bayer Leverkusen döneminde Fran Garcia’yı transfer etmek istemişti. Dinamik ve hücuma katkı sağlayan bekleri tercih eden Alonso’nun, Garcia’ya bir şans daha vermesi bekleniyor.