Fenerbahçe, 2025/2026 sezonu hazırlıklarına Portekiz’de devam ederken oynadığı hazırlık maçında tansiyon yükseldi.

Portimonense ile karşı karşıya gelen Sarı-Lacivertliler, maç boyunca rakibin sert oyunundan etkilendi. Özellikle 41. dakikada yaşanan pozisyon sonrası saha adeta karıştı.

İrfan Can Kahveci’ye Sert Faul, Sonrası Gerilim

Maçın 41. dakikasında Portimonense oyuncusu Bengue, sol kanatta topla ilerleyen İrfan Can Kahveci'ye hem bileğine hem de yüzüne sert bir müdahalede bulundu. Yerde kalan milli futbolcu, pozisyon sonrası rakibine sert tepki gösterdi. Bu anlarda Fenerbahçe yedek kulübesi sahaya girerek olaya müdahale etti.

İrfan Can'a Sarı Kart, Sahada Gerginlik

Oyuncular arasında yaşanan itişmeler, teknik heyetlerin araya girmesiyle sona erdi. Hakem ise yaşananlar sonrası İrfan Can Kahveci’ye gösterdiği tepki nedeniyle sarı kart çıkardı. Fenerbahçe cephesi, Portekiz temsilcisinin sürekli sert oyununu eleştirirken sosyal medyada da pozisyonlar büyük tepki topladı.

Fenerbahçe'den Sert Oyuna Tepki

Karşılaşmanın ardından teknik ekip ve kulüp yetkilileri, hazırlık maçlarında oyuncu sağlığının korunması gerektiğini vurguladı. Taraftarlar ise sosyal medyada “hazırlık maçında bu kadar sertlik kabul edilemez” diyerek Portimonense'ye tepki gösterdi.

Görsel: Anadolu Ajansı

Muhabir: Haber Merkezi