Aslan’da Osimhen Müjdesi! Okan Buruk Dönüş Tarihini Açıkladı: Gol Makinesi Sahalara Geri Dönüyor!

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak kritik puan kaybı yaşayan Galatasaray'da, taraftarı teselli eden haber teknik direktör Okan Buruk’tan geldi. Şampiyonlar Ligi’ndeki Liverpool rövanşında kolu kırılan ve bir süredir takımdan uzak kalan Victor Osimhen, formasına kavuşuyor.


Sakatlık Kabusu Bitiyor: Ameliyat Sonrası İlk Adım

Liverpool maçında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle ameliyat masasına yatan ve kolundaki kırık sebebiyle Göztepe ve Kocaelispor maçlarını tribünden takip eden Nijeryalı yıldız, antrenmanlara başladı. Galatasaray hücum hattında eksikliği hissedilen Osimhen'in durumu, liderlik yarışında sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.


Okan Buruk Açıkladı: Gençlerbirliği Maçında Kadroda!

Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Okan Buruk, Osimhen'in sağlık durumu hakkında en net bilgiyi paylaştı. Buruk, şunları söyledi:

"Victor Osimhen bireysel çalışmalarını tamamladı ve takımla antrenmanlara başladı. Her şey yolunda giderse hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçında kadroda olacak."


Gençlerbirliği - Galatasaray Maçında İlk 11 Mi?

Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği deplasmanında Osimhen’in kadroya alınacağı kesinleşti. Ancak yıldız futbolcunun maça maskeyle mi çıkacağı veya ilk 11'de mi başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Sağlık ekibinin son kontrollerinin ardından maç günü karar verilecek.


Durdurulamaz İstatistik: 29 Maçta 26 Skor Katkısı!

Bu sezon Galatasaray formasıyla adeta fırtına estiren Osimhen, sakatlanmadan önce çıktığı 29 maçta toplam 2 bin 284 dakika sahada kaldı. Nijeryalı forvet bu sürede:

19 Gol attı, 7 Asist yaptı. Piyasa değeri 75 milyon Euro olan dünya yıldızı, sarı-kırmızılıların bu sezonki en büyük kozu olmaya devam ediyor

Muhabir: Haber Merkezi