Muhabir: Politika Gazetesi
MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY ATEŞ SAVAŞÇILARIYLA İFTAR YAPTI
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, sahur programında itfaiyecilerle bir araya geldi.
Altıeylül İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Milletvekili Canbey 7/24 görevi başında nöbette olan itfaiyecilerle sahur yaptı.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Canbey; “Afet, yangın, kaza demeden nerede bir ihtiyaç varsa, orada hazır olan, halkımızın can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden, zor durumda olana yardım elini uzatan itfaiyeci kardeşlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Sıcacık sahur sofralarına misafir olduk. Sohbet edip dertleştik. Bizi misafir ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu zor görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Milletvekili Canbey’e AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Demirel eşlik etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz ve personeller, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Edremit'te iki yeni proje için start verildi
Dünya Arap Kupası’nda Şok! Suudi Arabistan – BAE Maçı Ertelendi mi? Suudi Arabistan – BAE Maçı Neden Ertelendi?
Son Dakika! Levante – Villarreal Maçı Ertelendi! Karşılaşma Neden Ertelendi? Ne Zaman Oynanacak?
Son Dakika! 4.7 Büyüklüğünde Deprem!
15 Aralık Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:
Son Dakika! 5.3 Büyüklüğünde Deprem!





