Ahmet Akın’dan vatandaşlara çağrı: Sandıklara sahip çıkın!

31 Mart seçimlerinde sandık güvenliğinin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın www.ahmetakın10.com internet sitesinde açılan gönüllü ol butonuna tıklayarak sandık görevlisi olması için çağrıda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Balıkesir’de kurdukları Kuvayi Milliye İttifakı ile 31 Mart’ta yapılacak seçimi kazanacaklarını söyledi. Yıldız Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Ahmet Akın projelerini anlatırken 31 Mart seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanması için her kesimden destek istedi.

 

31 Mart seçimlerinde sandık güvenliğinin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın www.ahmetakın10.com internet sitesinde açılan gönüllü ol butonuna tıklayarak sandık görevlisi olması için çağrıda bulundu.

 

“SPOR SAHALARI YILDIZ MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN”
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Yıldız Mahallesi sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“10 yıldır Balıkesir Büyükşehir için mücadele ediyorum. 10 yıl önce kurulduğu zaman hep birlikte konuştuk, mücadele ettik. Şimdi geldik son 9 gün. Bu saatten sonra artık yapacağımız sandıklara sahip çıkmak olacak. Projelerimizi anlattık. Balıkesir’i iyi tanıyan, Balıkesir’de büyüyen, doğan ve bu memlekete 10 yıl milletvekilliği yapma şerefine erişen bir evladınızım. Balıkesir Benim Ailem diyerek yola çıktık ve tem amacım, tek istediğim bu ailenin hayırlı evladı olmak. Hayırlı evlat nasıl olunur? İftira atarak, yalan söyleyerek, karalama haber yaptırarak olunmaz. Hayırlı evlat vatandaşın içinde olursan, onun derdiyle dertlenirsen olursun. Yıldız Mahallesinde olup da buraya saha yapamayanlara, iki tane saha yapma sözü verirsen hayırlı evlat olursun. Bu mahalleye iki tane saha yapacağız. Yıldız Spor ve Gaziosmanpaşa spor başkanlarıma buradan söz veriyorum. Bu kulüplerimizin sahaları hayırlı uğurlu olsun. Bir tek bu da değil. Buraları bizim merkezdir. Buralarda karanlık yer, sıkıntılı yol, atık, dökük yer görmeyeceksiniz. Gelmiş geçmiş en çalışkan belediye başkanı olacağıma şeref sözü veriyorum. Bakın projelerimi anlattım. Tam 1,5 ay önce projelerimizi açıkladık. Şimdi o projeleri 5 yıldır yapamayanlar, 5 yıl bu projeler akıllarına gelmeyenler bunları kopyalıyorlar. Hiç önemi yok. Ben buradan 5 yıl görev yapmış sayın belediye başkanıma teşekkür ediyorum ve kendisini uğurluyoruz.

 

“KUVAYİ MİLLİYE İTTİFAKINI BALIKESİR’DE KURDUK”
Bizde sevgi, saygı var. Her zaman beraber olacağız. Neden biliyor musunuz? Bizler Balıkesir’de Kuvayi Milliye İttifakını kurduk. Çünkü ben İstiklal Madalyası sahibi bir dedenin torunu Ahmet Akın’ım: Ben de aynı inançla, azimle, kararlılıkla tek isteğim var Allah şahit memleketime hizmet etmek, başka bir şey yok. Bizler 31 Mart’ın gecesinde seçimi kazanınca hemen ertesinde ne yapacağız biliyor musunuz? Hemen diğer rakiplerimizi de davet edeceğiz onlarla birlikte olacağız. Çünkü yarış bitmiştir. 31 Mart gecesinin ertesinde artık Balıkesir’de büyük biri değişim başlıyor. Bu değişimi bize yaşatacak olan Balıkesir Aileme şimdiden teşekkür ediyorum.

 

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Zafer yakın olması için 31 Mart’ta sandıklara sahip çıkacağız. Ahmetakın10.com adresinde seçimlerde gönüllü ol butonu var. Oraya girin, orada sandık görevlisi olmak için müracaat edin, hep beraber sandıklara sahip çıkalım. Yaşadıklarımızı görüyorsunuz. Biz bu konuşla ilgili çok detaylı çalışıyoruz. Bütün sandıklarda görevlilerimiz var. Ama ben hem avukatlarımızı hem de gönüllü olmak isteyen tüm hemşerilerimi sandıkların başına davet ediyorum.

 

 

 

 

“SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMEYECEK”
Bu süreçte Ramazan Ayı’ndayız, mübarek aylardayız. Herkesin Ramazan Ayı mübarek olsun. Bu süreçte hepimizin manevi değerleri yüksektir. Onun için konuştuklarımıza çok dikkat etmemiz lazım. Bu süreçten sonra Balıkesir’de kimseyi ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, her zaman vatandaşın içinde olan, hesap veren ve gerektiği zaman vatandaşın yanından hiç ayrılmayan, hemen yanı başında hissedeceğiniz yepyeni bir belediyeciliği göreceksiniz. Bu belediyecilikte milletin parasını babasının parası gibi harcama yok. Bu belediyecilikte yapılan bütün ihaleler açık, şeffaf olacak. İsraf olmayacak. Yalan olmayacak, her şey planlı olacak. Annelerimize, babalarımıza, özellikle emeklilerimize seslenmek istiyorum: Şu anda açlık sınırı 17 bin lira, 10 bin lira emekli maaşlarıyla geçinsinler de göreyim bakalım. İşte o süreçte bizler emeklilerimize, büyüklerimize 10 Numara Kart vereceğiz. O 10 Numara Kart cebinizdeki Büyükşehir Belediyesidir. Oradan ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz emekli anne ve babalarımıza nakdi destek yapacağız. Dul ve yetimlerimize, ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz emeklilerimizle birlikte yılda bir kez 20 bin lira nakdi destek yapacağız. Onun yanında yine bu 10 Numara Kartla kolileri dağıtırken de insan onurunu gözeteceğiz. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. İnsan onuru her şeyin ötesinde olacak. Ve size söz veriyorum adaletli bir belediye başkanı olacağım.

 

“1 DEĞİL 5 AHMET ÇIKARSINLAR, SEÇİMİ KAZANDIK”
Seçimlere 8-9 gün kaldı. Artık herkes şu iftiradan, yalandan, dolandan, alavereden, dalavereden vazgeçsin. Para verip haber yaptırmaktan, gazetelere yalan haber yaptırmaktan, benim Yiğit Balıkesirli Ailemi oyunlara alet ettirmeye müsaade etmesinler. Şimdi gördük seçimlere ben Cumhuriyet Halk Partisi adına giriyorum, bir de bağımsız kardeşimizi aday çıkardılar. Canları sağ olsun. Bu saatten sonra 1 değil 5 tane daha bağımsız Ahmet Akın çıkarsalar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi değişmiştir. Ama biz kötülükle, hırçınlıkla değil sevgiyle kucaklayacağız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde çalışan tüm kardeşlerim emanetimizdir. Hiç kimse ama hiç kimse seçim bitti Ahmet Akın geldi diye düşünmesin. Allah şahidim onların bereketini artırmak için çok daha fazla çalışacağız. Herkes işinde gücünde olacak, hepimiz milletimizin hizmetkarı olacak. Onun size sözünü veriyorum.

 

“BALIKESİR’E HİZMET ETMEK BENİM İÇİN İBADETTİR”
Bizde bu memlekette doğduk, büyüdük. Hepimizin ailesinde sıkıntıları, sorunları var. İşte o sıkıntıları, sorunları birlikte çözeceğiz. Balıkesir’in hiçbir yerinde bu mahalleden başlamak üzere yolu yapılmayan, elektriği olmayan veya yoklukta olan insan bırakmayacağız. 42 bin işsiz kardeşim var. 42 bin işsiz kardeşime Balıkesir’in üç ayrı bölgesinde 4’er bin kişilik istihdam sağlanacak tesislerimizi açıyoruz. Bütün altyapısını hazırladık. Yalan yok plan var diye boşuna demiyoruz. Her şeyi planlı yapacağız. Genç kardeşlerimizin üniversiteye hazırlanmaları için belediyemizin bünyesinde kuracağımız dershanelerde kardeşlerimizi hazırlayıp üniversiteye göndereceğiz. Balıkesir’e 2 bin kişilik yurt yapacağız. Hemen ama hemen BALTOK’u gerçek kimliğine döndürerek sosyal konut projelerimizi hayata geçireceğiz. Hedefim şudur; bu memlekette açıkta kimse kalmayacak inşallah. Bizim inancımız gereği halka hizmet hakka hizmettir. Allah şahit Balıkesir’e hizmet benim için ibadettir.

 

“HİÇ BİR SİYASİ PARTİ AYIRMADAN HİZMET EDECEĞİM”
Sizlerden isteğim şu; 10 yıl milletvekilliğinizi yaptım, öncelikle hakkınızı helal edin. Bu süreçte başınızı öne eğdirmedim. Hep sizlerle birlikte oldum. Allah şahit hiçbir kimseye hangi partiye oy verdin demedim, tek söylediğim size nasıl yardımcı olabilirim oldu. Aynı inançla çalışacağım. Birlikte olacağız. Beraber olacağız. AK Partili, MHP’li, İYİ Partili ve diğer partili kardeşlerimle bir olacağız, beraber olacağız. Biz aslında Balıkesir’de büyük bir Kuvayi Milliye İttifakı kurduk. Bu ittifaka destek verip, bizi şu anda büyük farkla önde çıkartanlara helal olsun. Sağ olun, var olun. Bu saatten sonra benim için siyaset konusu bitiyor. Neden? Çünkü artık 8 gün sonra bu memleketi birlikte yöneteceğiz. Onun için şimdiden bu süreçte üzdüğümüz, kırdığımız kim varsa hakkını helal etsin. Derdimiz şudur; bizim derdimiz Kuvayi Milliyenin insanlarına yakışır, milli birliği, beraberliği özümsemiş, vatanına, bayrağı için hayatını verecek, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen Balıkesirli hemşerilerimin hayırlı evladı olarak yola çıktım. 2019’da bundan 5 yıl önce biz bu seçimi kazanacaktık. Ama bir aksilik oldu. Şimdi inşallah 31 Mart gecesi bu yolculuğu birlikte tamamlayacağız. Hiç birinizi ayırmayacağız. Özellikle AK Partili kardeşlerim, MHP’li kardeşlerim buradan söylüyorum Balıkesir’in 1 milyon 300 bin nüfusuyla birlikte yaşayan annelerimizle, babalarımızla hiçbir siyasi parti ayırmadan bu memleketin bütün oyuna talibim. Çünkü hakkınızı yemem, hakkınızı yedirmem, hakkınızı iade ederim.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ahmet Akın’dan vatandaşlara çağrı: Sandıklara sahip çıkın!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!