Fenerbahçe’de Sadettin Saran Başkan Adaylığı İçin Gerekli 500 İmzayı Teslim Etti: “Söz Fenerbahçe” Dedi!

Eylül 2025’te yapılacak olan Fenerbahçe’nin olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde, kulübün eski yöneticilerinden ve iş insanı Sadettin Saran, başkan adaylığı için gereken 500 imzayı resmi olarak Yüksek Divan Kurulu’na teslim etti. Böylece Saran, başkanlık yarışındaki yerini kesinleştirdi.

Sadettin Saran’dan Güçlü Başkanlık Adaylığı Mesajı

Sadettin Saran, kulüp üyelerinin desteğiyle tamamladığı imza sürecinin ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin geleceği için büyük bir sorumluluk üstlendiklerini vurguladı:


“Fenerbahçemizin geleceği için üstümüze düşen sorumlulukla ‘Söz Fenerbahçe’ diyerek yola çıkmıştık. Çünkü camia olarak birliğe, değişime ve kesin olarak istikrarlı başarılara ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz. Kalbi Fenerbahçe için atan yüzlerce kongre üyemizin desteğiyle imza prosedürümüzü tamamlamış bulunuyoruz. Kongre üyelerimizin ve tüm taraftarlarımızın gösterdiği güven, var gücümüzle çalışmaya devam ederken bizim için ekstra bir motivasyon oluyor. Tüm taraftarlarımıza teşekkürler, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Sözümüz ilk günden beri net! Ne sabır, ne süre, söz Fenerbahçe!"


Fenerbahçe’de Seçim Heyecanı Artıyor

Fenerbahçe’de gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda, Sadettin Saran’ın yanı sıra başka adayların da yarışması bekleniyor. Ancak Saran’ın güçlü destekle süreci resmileştirmesi, başkanlık yarışında önemli bir hamle olarak görülüyor.

Sarı-lacivertli camiada, özellikle kulübün yeniden istikrarlı başarılar yakalaması ve yapısal değişimler yapılması gerektiği konusunda geniş bir mutabakat bulunuyor. Sadettin Saran’ın bu beklentilere cevap verecek projeleriyle ön plana çıkması, taraftar ve üyeler arasında heyecan yarattı.

Muhabir: Haber Merkezi