Galatasaray’dan Adrien Rabiot Hamlesi! Transferde Devler Mücadele Ediyor!

Transfer döneminde orta sahaya yıldız bir isim kazandırmak isteyen Galatasaray, Avrupa devlerinin radarındaki Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot için devreye girdi. Sarı-Kırmızılı ekip, Juventus ile sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan Rabiot'u kadrosuna katmak için tüm imkanlarını zorluyor.

İtalyan devinde uzun yıllar forma giyen ve Paris Saint-Germain altyapısından yetişen Rabiot için Marsilya'nın da devrede olduğu, Fransız kulübünün 15 milyon Euro’luk bir talepte bulunduğu öne sürüldü. Ancak oyuncunun sözleşmesinin sona ermiş olması bu rakamı tartışmalı hâle getirirken, Galatasaray yönetimi oyuncunun temsilcisiyle ilk teması kurdu.


Adrien Rabiot


Orta Sahaya Avrupa Kalitesi

Yeni sezonda hem Süper Lig’de hem de Avrupa arenasında iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, orta sahadaki Sergio Oliveira ve Kerem Demirbay gibi isimlerin yerine daha yüksek profilli bir oyuncu arayışında. Teknik direktör Okan Buruk, 28 yaşındaki Adrien Rabiot’un oyun tarzını ve tecrübesini kadrosunda görmek istiyor.

Muhabir: Haber Merkezi