Galatasaray’ın kaleci arayışında isimler netleşiyor. Okan Buruk, 6–7 kişilik listede Senne Lammens’in de bulunduğunu açıkladı.

23 yaşındaki Belçikalı file bekçisi, Royal Antwerp forması giyiyor; altyapısını Club Brugge’de aldı.

Okan Buruk'tan Şok Açıklama! Peşinde Oldukları Kalecinin İsmini Verdi!
Okan Buruk'tan Şok Açıklama! Peşinde Oldukları Kalecinin İsmini Verdi!
İçeriği Görüntüle

Kaleci Dosyasında Gündem Lammens

Galatasaray, kaleci transferinde profil odaklı ilerliyor. Teknik direktör Okan Buruk, canlı yayında “Listemizde 6–7 isim var; Lammens de bu listede” diyerek hedeflerden birini teyit etti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa listesi için son tarih olan 2 Eylül öncesinde süreci sonuçlandırmayı amaçlıyor. Mevcut rotasyonda Günay Güvenç yer alırken, kulüp “acele değil, doğru isim” vurgusunu yineledi.


Lammens


Senne Lammens Kimdir?

7 Temmuz 2002 doğumlu Senne Lammens, Belçikalı profesyonel kalecidir. Kariyerine Club Brugge altyapısında başladı; 11 Aralık 2019’da UEFA Gençlik Ligi’nde Real Madrid karşısında 90+5’te attığı kafa golüyle maçı 2–2’ye taşıyıp takımını eleme aşamasına götürmesiyle dikkat çekti. 8 Haziran 2023’te Royal Antwerp ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Boy avantajı, refleksleri ve hava toplarındaki hakimiyetiyle öne çıkıyor; pas oyununa yatkınlığıyla da modern kaleci profilini karşılıyor.


Transferde Son Durum: Ne Zaman, Nasıl?

Galatasaray cephesi, bütçe-rol dengesini gözeterek pazarlık ve planlamayı sürdürüyor. “Baskıyla transfer” yerine scout ve teknik ekibin ortak değerlendirmesi esas alınıyor. Lammens dosyasında da kulübün çizgisi aynı: Finansal koşullar ve oyuncunun rol/oyun planındaki yeri netleştiği anda ilerleme bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi