Muhabir: Politika Gazetesi
ENGİN ÖZKOÇ: ''KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, son grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun veda konuşması yaptığını belirterek, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için “Ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.
Özkoç, CHP kapalı grup toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Özkoç, Kemal Kılıçdaroğlu’nu oy birliği ile cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiklerini belirterek, “Ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.
Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapıp yapmadığı sorusu üzerine Özkoç, “Hepimizi duygulandıran, yol yürürken nelere dikkat etmemiz gerektiğini de her zamanki içtenliği ve samimiyeti ile paylaştığı bir konuşma yaptı. Grup olarak son toplantıydı. Kendisine de teşekkür ettik. Veda konuşmasını yaptı. O cumhurbaşkanı adayı ve bizim de 13. Cumhurbaşkanı adayımız olarak çalışmalarına başladı” ifadelerini kullandı.
Özkoç, YSK’ya başvurunun çarşamba günü olacağını sözlerine ekledi.
Yorumlar
Trend Haberler

Rekabet Kurumu hepsi için soruşturma başlattı! Süt ve yem firmalarına yakın takip

TÜPRAŞ’ta Şaşırtan Ralli! Hisseler Bir Günde Uçtu

Ünlü Rehinci Les Gold Öldü mü? Oğlundan Açıklama Geldi!

Mert Özer Kimdir? O Ses Türkiye 2025 Şampiyonu Genç Yetenek Hayatıyla İlgi Odağı Oldu

Sayısal Loto Ne Zaman Çekilecek? 12 Mayıs 2025 Pazartesi Sayısal Loto Çekilişi Saat Kaçta?

Prens'in 3. Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Prens 3. Sezon İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?