Altıeylül'de Sokak Ortasında Çöp Yığını
Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, Kepsut Caddesi üzerindeki Marangozlar Sitesi ve çevresinde çevre kirliliği tepkilere yol açtı. Görüntülere göre konteynerler boş olmasına rağmen, başta marangozhanelerden çıkan atıklar olmak üzere birçok çöp, gelişi güzel sokak ortasına bırakılmış durumda.
Temizlik Hizmetleri Yetersiz, Duyarsızlık Büyük
Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin ilçe genelinde yetersiz kaldığı gözlenirken, çöp toplama hizmetinin kalitesi de vatandaşları memnun etmiyor. İlçe sakinleri hem belediyenin ilgisizliğinden hem de çevreye duyarsız davranan vatandaşlardan şikâyetçi.
Bu Bir Kent Suçudur!
Çöp konteynerlerinin boş olmasına rağmen atıkların sokağa dökülmesi, çevreye zarar verdiği kadar kent estetiğini de bozan ciddi bir sorun haline geldi. Bu tür davranışların çevreye ve kente karşı işlenmiş bir suç olduğunu bir kez daha hatırlatalım.
Vatandaştan Tepki: “Belediye Uyuma!”
Çevre sakinleri özellikle marangozhanelerden çıkan ve kontrolsüz biçimde atılan atıklara tepki gösteriyor. Belediye ekiplerinin daha sık denetim yapması ve bu tür görüntülere geçit vermemesi isteniyor. Sosyal medyada da “Belediye uyuma, sokak çöpe boğuldu” yorumları dikkat çekiyor.
#AltıeylülBelediyesi #KepsutCaddesi #ÇevreKirliliği #BalıkesirHaber #MarangozlarSitesi #TemizlikSorunu #BelediyeHizmeti #VatandaşTepkisi #ÇöpSorunu #KentEstetiği