Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Gönen’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Otomotiv Fuarı’na katılarak üreticilerle bir araya geldi.
Bölge ekonomisine önemli katkılar sunan fuarda Vali Ustaoğlu, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki son gelişmeleri yerinde inceledi.

Üreticilerle Buluşma ve Sektörel Değerlendirme
Vali İsmail Ustaoğlu, fuar alanında kurulan stantları tek tek ziyaret ederek üreticilerden bilgi aldı. Tarımsal üretim, gıda teknolojileri ve otomotiv sektörüne dair yenilikleri inceleyen Vali Ustaoğlu, Gönen’in bölgesel kalkınmada önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Gönen Ekonomisine Katkı Sağlayan Önemli Bir Etkinlik
Gönen Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Otomotiv Fuarı; üretici, yatırımcı ve tüketiciyi aynı platformda buluşturarak ilçenin tarım ve sanayi potansiyelinin tanıtılmasına olanak sağlıyor. Fuar, aynı zamanda bölge üreticilerinin yenilikçi uygulamaları tanımasına ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmesine katkıda bulunuyor.

Vali Ustaoğlu, ziyaret sonunda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Gönen’de üretim ve kalkınma odaklı bu tür organizasyonlar, hem yerel ekonomiyi güçlendiriyor hem de geleceğe yönelik vizyonumuzu büyütüyor.” dedi.




