UEDAŞ, Balıkesir’in Karesi ve Altıeylül ilçelerinde 28 Ağustos Cuma günü planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Saat 14.30’da başlayacak kesintinin 16.30’a kadar sürmesi planlanıyor. Karesi’de Yeniköy, Altıeylül’de ise Kürse ve Karakaya mahalleleri kesintiden etkilenecek.
Balıkesir’de yaşayan vatandaşları ilgilendiren yeni bir elektrik kesintisi duyurusu geldi. UEDAŞ’ın planlı kesinti programına göre Karesi ve Altıeylül ilçelerinin bazı mahallelerinde iki saat süreyle elektrik verilemeyecek.
UEDAŞ’ın güncel kesinti programında da 28 Ağustos Cuma günü 14.30-16.30 saatleri arasında Karesi Yeniköy ile Altıeylül Kürse ve Karakaya mahallelerinde enerji kesintisi uygulanacağı görülüyor.
Kesintinin 14.30’da başlaması ve çalışmaların planlandığı şekilde tamamlanması halinde saat 16.30’da elektriğin yeniden verilmesi öngörülüyor.
Karesi ve Altıeylül’de Hangi Mahalle ve Sokaklarda Elektrik Kesilecek?
UEDAŞ’ın paylaştığı programa göre kesintiden etkilenecek bölgeler şöyle:
|
İlçe |
Mahalle |
Etkilenen Sokak/Bölge |
Kesinti Saati |
|
Karesi |
Yeniköy |
Yeniköy 57 Karantılı-Yeniköy |
14.30-16.30 |
|
Altıeylül |
Kürse |
Kürse |
14.30-16.30 |
|
Altıeylül |
Karakaya |
Karakaya |
14.30-16.30 |
Paylaşılan kesinti ekranında çalışmanın nedeni “OG Fiziki İrtibat” olarak belirtiliyor.
UEDAŞ, planlı kesintilerin şebekenin iyileştirilmesi, yenilenmesi ve enerji arzının daha güvenli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini belirtiyor. Şirket ayrıca planlı çalışmalar öncesinde etkilenecek bölge, tarih ve saat bilgilerinin abonelerle paylaşıldığını ifade ediyor.
Buna göre Karesi ve Altıeylül’de belirtilen bölgelerde yaşayan vatandaşların 28 Ağustos saat 14.30-16.30 arasındaki iki saatlik kesintiye karşı tedbirli olması gerekiyor.
Kesinti programındaki değişiklikler UEDAŞ’ın resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.





