Türkiye gündemini sarsan AHBAP Derneği soruşturmasında çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Üzümcü, sanatçı Haluk Levent’in başkanlığını yürüttüğü derneğe yönelik soruşturma kapsamında Balıkesir’de jandarma ekiplerince gözaltına alındı.


Gömeç’te Gözaltına Alındı, İstanbul’a Sevk Edildi

Edinilen bilgilere göre; operasyon Balıkesir'in sakin ilçesi Gömeç'te gerçekleştirildi. Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Gömeç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İlçedeki ilk karakol işlemlerinin tamamlanmasının ardından hareketli saatler yaşandı. Üzümcü, gece geç saatlerde İstanbul’dan Balıkesir’e gelen özel güvenlik şube ekiplerine teslim edilerek, soruşturmanın yürütüldüğü merkez olan İstanbul’a götürüldü.


Gözaltı Gerekçesi Henüz Açıklanmadı

Sanatçı Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’ne yönelik adli sürecin bir parçası olarak gerçekleştirilen bu gözaltının detayları henüz netleşmedi. Soruşturmanın gizliliği ve hassasiyeti nedeniyle, ünlü oyuncunun gözaltı gerekçesi ve dosyadaki rolüne ilişkin resmi makamlardan henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

Gelişmeler adliye muhabirleri ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Muhabir: Haber Merkezi