Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | Uğurcan Çakır’dan Şok Performans: 2 Maçta 11 Gol!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2025/26 sezonu grup aşamasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Eintracht Frankfurt’a 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, maçın başında öne geçmesine rağmen Almanya’dan ağır bir yenilgiyle döndü. Maçın en çok konuşulan ismi ise kaleci Uğurcan Çakır oldu.


Uğurcan Çakır’dan Endişe Veren Performans: 2 Maçta 11 Gol Yedi

Türk futbol tarihinin en pahalı üçüncü transferi olarak Galatasaray’a gelen 36 milyon Euro’luk kaleci Uğurcan Çakır, son iki maçta yediği 11 golle taraftarları endişeye sürükledi.


Uğurcan-1


İspanya - Türkiye Milli Maçı: 6 gol yedi
Eintracht Frankfurt - Galatasaray: 5 gol yedi
Toplam: 2 maçta 11 gol

Uğurcan, bu performansıyla sosyal medyada gündem olurken, sarı-kırmızılı taraftarlardan da yoğun eleştiri aldı. Deneyimli kaleci, transfer öncesi son kulüp maçı olan Trabzonspor - Samsunspor karşılaşmasında da kalesini gole kapatamamıştı.

Yüksek maliyetli transferlere rağmen Şampiyonlar Ligi'ne kabus gibi başlayan Galatasaray’da teknik heyet ve oyuncular ağır eleştirilerin hedefi oldu. Takım savunmasında yapılan basit hatalar ve kaleci Uğurcan’ın formsuzluğu, teknik direktör Okan Buruk’un işini zorlaştırıyor.

Muhabir: Haber Merkezi