Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'da Vincenzo Montella döneminin sona ermesinin ardından İtalyan teknik adamla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun gelecek hafta Türkiye'ye gelecek Montella ile yüz yüze görüşeceği ve Milli Takım'a yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür edeceği bildirildi.


A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen sona ererken Türkiye Futbol Federasyonundan ayrılığın ardından yeni bir açıklama geldi.

TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla 3 yılı aşkın süredir A Milli Takım'ın başında bulunan İtalyan teknik adamla yola devam edilmeyeceği duyurulmuştu.

Federasyon, 10 Ekim'de yaptığı yeni açıklamayla Montella'nın gelecek hafta Türkiye'ye geleceğini bildirdi.

Montella-8


Hacıosmanoğlu Montella ile Yüz Yüze Görüşecek

TFF'nin açıklamasına göre Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türkiye'ye gelecek Vincenzo Montella ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.

Federasyon açıklamasında, görüşmenin amacı Montella'ya A Milli Takım için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etmek olarak belirtildi.

TFF'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, gelecek hafta içerisinde Türkiye'ye gelecek Vincenzo Montella ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek ve kendisine A Milli Takımımız için yapmış olduğu çalışmalar için teşekkürlerini iletecektir."

Bu açıklamayla birlikte yapılacak görüşmenin yeniden anlaşma veya göreve dönüş görüşmesi olmadığı, Montella'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edilmesi amacı taşıdığı belirtildi.


TFF'den Montella'ya Teşekkür

Federasyon, Montella'nın görev dönemine ilişkin mesajında da İtalyan teknik adama teşekkür etti.

TFF, Yönetim Kurulu'nun Montella ile yola devam etmeme kararını aldığını belirtirken, görev süresi boyunca elde edilen başarılar ve Türk futboluna yaptığı hizmetler nedeniyle deneyimli teknik direktöre teşekkür ederek kariyerinin devamında başarı diledi.

Böylece A Milli Takım'da Montella dönemi kapanırken gözler bir yandan gelecek hafta yapılacak son görüşmeye, diğer yandan Milli Takım'ın yeni teknik direktörünün kim olacağına çevrildi.

Muhabir: Haber Merkezi