Sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlar nedeniyle hakkında yasal soruşturma başlatılan ünlü yapımcı Sacit Aslan'ın eski eşi Tamar Tanrıyar, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla hakim karşısına çıkarılan Tanrıyar, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


"Yüzerek Gelme Şansım Yoktu, Geminin Yanaşmasını Bekledim"

Adliye çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarına gözaltı ve ifade süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Tamar Tanrıyar, hakkındaki kararı duyar duymaz adli makamlara bizzat başvurduğunu dile getirdi.

Kuşadası Adliyesi önünde konuşan Tanrıyar, şu dikkat çeken ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanıma canım feda. Ben kendim teslim oldum. Aslında buna teslim olmak bile denmez; kendi ayağımla geldim. Hakkımdaki gözaltı kararını öğrendiğim anda daha erken gelmek isterdim ancak maalesef o esnada gemideydim. Açık denizde yüzerek gelme şansım olmadığı için mecburen geminin limana yanaşmasını bekledim. Limana ulaşır ulaşmaz da zaman kaybetmeden emniyete giderek ifademi verdim. Konu tamamen bundan ibaret. Bizim açımızdan hiçbir problem yok. Bizim için bir tek Tayyip Erdoğan var, gerisi yalan.”


Adli Süreç Devam Ediyor

Serbest bırakılmasının ardından adliyeden ayrılan Tamar Tanrıyar’ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medya platformlarında en çok konuşulanlar arasına girdi ve geniş yankı uyandırdı. Sosyal medyadaki paylaşımlarına yönelik yürütülen yasal soruşturmanın adli sürecinin ise derinleşerek devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Haber Merkezi