Muhabir: Politika Gazetesi
SUSURLUK YILDIZKÖY'DE 16 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN KÜL OLDU
Susurluk ilçesine bağlı Yıldız köy mevkiinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler soğutma çalışmaların sürdürürken bölgede 16 hektarlık fıstıkçamı ve kızılçamın yer aldığı ormanlık alan zarar gördü.
Susurluk’ta soğutma çalışmaları devam eden orman yangını soğutma çalışmalarına 120 personelin yer aldığı bilgisine ulaşılırken 27 arazöz ve 6 su ikmal aracı da soğutma çalışmalarında yer alıyor. Gece boyunca gece görüşüne sahip helikopterlerin söndürme çalışmalarına katıldığı ormanlık alandaki yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Orman Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları kontrol altındaki yangında soğutma çalışmalarına devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
RTÜK ve Kanallar Harekete Geçti! Teşkilat, Eşref Rüya ve Uzak Şehir Yayından mı Kaldırılıyor? Şiddet Sahnelerine Neşter!
İnternet Neden Yavaşladı? 16 Nisan Sosyal Medyaya Bant Daraltma mı Geldi? İşte İnternet Hızındaki Düşüşün Nedeni!
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
İnternet Neden Yavaş? 15 Nisan 2026 Sosyal Medya Çöktü mü, Bant Daraltma mı Geldi? İşte Son Dakika Detayları!
2026 Mevlid Kandili Ne Zaman? 20 Nisan Bugün Kandil mi?





