Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, beraberinde Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan ve Meclis Üyesi Yaşar Sağlam ile birlikte Yeni Mahalle Tepebağlar mevkisinde yaşayan bir vatandaşın barınma sorununu yerinde inceledi.
Yapılan incelemelerde, vatandaşın yaşadığı evin oturulamayacak kadar riskli ve sağlıksız koşullarda olduğu belirlendi. Belediye ekipleri, temel ihtiyaçların (elektrik, su vb.) karşılanmadığı yapının yaşam için elverişsiz hale geldiğini raporladı.
🤝 Sosyal Belediyecilik Örneği
Susurluk Belediyesi, mağdur vatandaşın barınma sorununa çözüm üretmek amacıyla prefabrik ev desteği sağlayacak.
Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, sosyal sorumluluk anlayışının gereği olarak her vatandaşın güvenli ve sağlıklı bir yaşam hakkına sahip olduğunu vurguladı.
“Vatandaşımızın yaşam koşulları bizim için her şeyden önemli. Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi her bireyin yanında olmaya devam edecek.”
💬 “İnsana Dokunan Hizmet Anlayışıyla Devam Edeceğiz”
Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan, yapılan destek çalışmalarının sadece konutla sınırlı kalmadığını belirterek, “Susurluk’ta kimse mağdur kalmayacak. Belediye olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya kararlıyız” dedi.
Belediye ekiplerinin kısa süre içinde gerekli hazırlıkları tamamlayarak prefabrik evin kurulumunu başlatması bekleniyor.