YAVUZ SUBAŞI ‘YANLIŞ YAPTIN’ DEMİŞTİ… TURHAN ÇÖMEZ KARŞILIK VERDİ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bandırma programında kürsüye çıkarıp “aramıza hoşgeldin” deyip övgüyle söz ettiği AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, Gönenli hemşehrisi ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın hışmına uğramıştı. 

Yavuz Subaşı, Akşener’le birlikte Bandırma turu yapan ve siyasete İYİ Parti’de devam edeceği bir anlamda ilan edilen Turhan Çömez için sosyal medya hesaplarında sert ifadeler kullanmış, FETÖ destekçisi olmakla suçlamıştı. 

AK Parti milletvekili Yavuz Subaşı’nın sosyal medyadaki paylaşımı şöyleydi:

 

 

“AK Parti’de siyasete başlayan ve Ergenekon davaları sonucu yurtdışına gitmek zorunda kalan AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, İP Genel Başkanı Meral Akşener’le 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü Bandırma ve Susurluk programında verdiği görüntü ile siyasete İP saflarında tekrar dönüş yapmış oldu. Turhan Çömez, aynı Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi geçmişini inkar ederek yanlış bir yola girmiştir. Ergenekon operasyonuna FETÖ’cülerin kendisini dahil ettiğini ve mağdur olduğunu söyleyen Turhan Çömez’in, AK Parti karşıtı küresel emperyalist güçlerin ve FETÖ siyasi operasyonunun bir parçası olan İP ile siyasete geri dönecek olması, kendisinin yaşadığı çelişkiyi net olarak sergilemiştir. Yanlış yaptın, hem de çok büyük yanlış yaptın…”

 

 

 

 

TURHAN ÇÖMEZ’DEN KARŞILIK GECİKMEDİ…

Turhan Çömez, Yavuz Subaşı’nın kendisiyle ilgili ifadelerine kısa bir yanıt verdi. Çömez, sosyal medyada şu paylaşımı yaptı:

 

“Meral Akşener’in Balıkesir ziyaretinin ardından AKP’de büyük korku… Yavuz Subaşı İYİ Parti’ye ve bana boyundan büyük laflar etmiş. Söz Yavuz, beni İngiltere’de ziyaret ettiğini, sık sık gelip AKP’nin içinde olup bitenleri anlattığını kimseye söylemeyeceğim…”

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YAVUZ SUBAŞI ‘YANLIŞ YAPTIN’ DEMİŞTİ… TURHAN ÇÖMEZ KARŞILIK VERDİ!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!