Daha önce uçakta çıkardığı olay ve "Ben milyar dolarlık adamım, Türkiye’yi satın alırım" sözleriyle kamuoyunun tepkisini çeken PETLAS’ın sahibi Abdulkadir Özcan, Ankara’da düzenlenen uyuşturucu ve fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Özcan’ın ikametinde yapılan aramada yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.


Ankara Emniyeti'nden Uyuşturucu Ve Fuhuş Operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında iş insanı Abdulkadir Özcan'ın da aralarında yer aldığı 17 şüpheli ile gece kulübü ve eğlence mekanı işleten 9 yönetici hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ekiplerin baskınlarında Özcan da dahil olmak üzere 18 şüpheli yakalanarak emniyete götürülürken, firari 8 kişinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Petlas Yonetim Kurulu Uyesi Abdulkadir Ozcan Kimdir Nereli Kac Yasinda Abdulkadir Ozcan Olayi Nedir


Evinde 175 Gram Esrar Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında Abdulkadir Özcan’ın evinde gerçekleştirilen aramada, daralı ağırlığı 175,45 gram olan ve esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen maddenin kesin niteliğinin belirlenmesi amacıyla kriminal incelemenin devam ettiği açıklandı.

Uçaktaki Skandalı İle Gündeme Gelmişti

Abdulkadir Özcan, 13 Aralık 2024 tarihinde Türk Hava Yolları’nın (THY) Dubai-İstanbul seferini yapan uçağın Business Class bölümünde çıkardığı olayla hatırlanıyordu. Alkol servisinin kesilmesi üzerine kabin görevlilerine ve yolculara saldıran Özcan’ın, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben milyar dolarlık adamım. Türkiye'yi satın alırım" şeklindeki tehditkar sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Uçakta kelepçelenerek polise teslim edilen Özcan, bu skandalın ardından THY tarafından kara listeye alınmıştı.

Muhabir: Haber Merkezi