SON DAKİKA: Olympiakos – Fenerbahçe Beko EuroLeague Maçı Ertelendi!

EuroLeague’de bu akşam saat 22.15’te oynanması planlanan Olympiakos – Fenerbahçe Beko karşılaşması, Pire’de etkili olan kötü hava şartları nedeniyle ertelendi. Şiddetli rüzgâr ve ulaşımı aksatan olumsuz hava koşulları sebebiyle güvenlik riskleri oluştuğu bildirildi.

EuroLeague yönetimi ile iki kulüp arasında yapılan değerlendirmelerin ardından maçın oynanamayacağı kesinleşti. Karşılaşmanın yeni tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı


Maç Neden Ertelendi?

Pire bölgesinde akşam saatlerinde etkisini artıran: şiddetli rüzgâr, fırtına, ulaşımda aksama gibi nedenler nedeniyle karşılaşmanın sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.


Yeni Tarih Ne Zaman Açıklanacak?

EuroLeague organizasyonu ile ilgili birimlerin, Olympiakos ve Fenerbahçe Beko yönetimleriyle temas halinde olduğu ve yeni maç tarihinin kısa süre içinde duyurulmasının beklendiği öğrenildi.

Fenerbahçe Beko cephesi de resmi kanallarından açıklama yaparak taraftarlarını bilgilendirecek.

Muhabir: Haber Merkezi