Muhabir: Politika Gazetesi
Milli Eğitim'in sözleşmeli aşçı yardımcıları kadrolu aşçı oldu
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı yardımcısı olarak görev yapan 3 bin 85 personelin aşçı kadrosuna atandığını bildirdi.
Özer, yayımladığı mesajında ülkenin kalkınması ve milletin refahı için var gücüyle çalışan, emeği alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.
Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında taşımalı eğitimden ücretsiz yemek imkanının sağlanmasına kadar uygulanan sosyal politikalar sayesinde bugün 5 milyon çocuğun ücretsiz yemek imkanından faydalandığını hatırlatan Özer, bu uygulamanın bir ayağını da aşçı ve yardımcı destek personelinin oluşturduğunu belirtti.
Bakan Özer, "Bu vesileyle bakanlık taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı yardımcısı olarak görev yapan 3 bin 85 personelimizi aşçı kadrosuna atadık, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Trend Haberler
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Tarih Verildi! İşte İlk Evim Kredisi 6 Nisan Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu
1.20 Faizli Konut Kredisi İçin Tarih Verildi! İşte İlk Evim Kredisi 7 Nisan Başvuru Şartları ve Hesaplama Tablosu
Son Dakika! Kütahya Simav'da Deprem!
6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
BİM 10 Nisan 2026 Aktüel Katalog Listesi Belli Oldu! Bu Hafta BİM’de Neler Var?
4 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:



