Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen “90’lar” nostalji konserinde binlerce Adalı, unutulmaz 90’lar şarkılarıyla geçmişe yolculuk yaptı.
Marmara Adalar Belediyesi, Saraylar Mahallesi’nde düzenlediği “90’lar” adlı nostaljik konser organizasyonuyla adeta bir zaman tüneli açtı. Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, binlerce Adalıyı bir araya getirerek 1990’lı yılların sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserde, 90’lı yılların efsane şarkılarına hayat veren sanatçılar sahne aldı. Ayrıca, 90’lar döneminin sevilen dans gruplarından ve solo sanatçılarından oluşan ekipler de geceye renk kattı.
Binlerce kişinin coşkuyla eşlik ettiği konserde, 90’ların hit parçaları seslendirildi. Saraylar Mahallesi, nostalji rüzgarıyla dolarken, organizasyon sonrası katılımcılar böyle etkinliklerin devam etmesini istedi.
Belediye Başkanı Aydın Dinçer, konserle ilgili yaptığı açıklamada, “Adalarımızda kültürel ve sosyal etkinliklere önem veriyoruz. 90’lar gibi herkesin hafızasında özel bir yeri olan dönemi yeniden yaşatmak bizim için büyük mutluluk. Bu tür organizasyonlarla hem gençlerimizle geçmişi buluşturuyor hem de toplumda birlik ve beraberliği pekiştiriyoruz.” dedi.
Marmara Adalar Belediyesi, ilerleyen günlerde de kültürel ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam edeceğini duyurdu.