Manisa Akhisar’da Su Kesintisi: Boru Patlağı Hayatı Durma Noktasına Getirdi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Akhisar ilçesi Ulu Cami Mahallesi'nde boru patlağı nedeniyle bugün (19 Ağustos 2025) sabah saatlerinden itibaren plansız su kesintisi yaşanıyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, patlağın sabah 09:42’de tespit edildiği ve onarım çalışmalarının saat 11:42’ye kadar tamamlanmasının planlandığı aktarıldı. MASKİ ekipleri bölgeye hızlıca müdahale ederken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.


Etkilenen Bölge:

İlçe: Manisa / Akhisar
Mahalle: Ulu Cami
Kesinti Başlangıç Saati: 19.08.2025 – 09:42
Kesinti Bitiş Saati (Tahmini): 19.08.2025 – 11:42

MASKİ’den Vatandaşlara Uyarı:

MASKİ yetkilileri, su kesintisi süresince vatandaşların tedbirli olmaları, su tüketimlerini kontrollü şekilde gerçekleştirmeleri ve alternatif su kaynaklarını hazır bulundurmaları yönünde uyarıda bulundu. Ayrıca, onarım çalışmaları süresince yaşanabilecek trafik yoğunluğu ve kazı sesleri konusunda da mahalle sakinlerine bilgi verildi.

Muhabir: Haber Merkezi