Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy için transfer iddiaları giderek güçleniyor.
İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United, 18 yaşındaki forvet için tam 18 milyon sterlin bonservis bedelini gözden çıkardı.
Ada basınında yer alan haberlere göre, Premier Lig’e yeniden dönme hedefiyle iddialı bir kadro kurmak isteyen Leeds United, Semih Kılıçsoy’u hücum hattına kazandırmak istiyor. Beşiktaş formasıyla sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performans ve attığı gollerle dikkat çeken genç golcü, Avrupa kulüplerinin takibinde bulunuyordu.
Beşiktaş yönetiminin bu cazip teklife nasıl bir yanıt vereceği merak edilirken, genç oyuncuya başka önemli kulüplerden de ilgi olduğu kulislerde konuşuluyor. Siyah-beyazlılar, Semih’in transferi konusunda hem finansal getiriyi hem de takımın gelecekteki planlarını masaya yatıracak.