Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. haftasında Turka Araç Muayene Kocaeli Stadyumu’nda oynanan Kocaelispor - Beşiktaş maçı, yeşil-siyahlı camia için büyük bir acıya sahne oldu.

Mücadeleyi Doğu Maraton tribününden takip eden 21 yaşındaki Kocaelispor taraftarı Harda Kaçmaz, üst kata çıkmak istediği sırada dengesini kaybederek yüksekten düştü.

15 Dakika Kalp Masajı Yapıldı

Olayın hemen ardından stadyumdaki sağlık ekipleri ağır yaralanan genç taraftara müdahale etti. Kalbi duran Kaçmaz’ı hayata döndürmek için yaklaşık 15 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Sahadaki ilk müdahalenin ardından Başiskele ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Harda Kaçmaz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.


Kocaelispor ve TFF’den Başsağlığı Mesajı

Acı haberin ardından Kocaelispor Kulübü resmi hesaplarından duygusal bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, “Maalesef Harda’yı kaybettik… Seni asla unutmayacağız Harda…” ifadelerine yer verildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da bir başsağlığı mesajı yayımlayarak genç taraftarın vefatından duyulan derin üzüntüyü dile getirdi.


Olayın Detayları

  • Tarih: 5 Şubat 2026 Perşembe
  • Yer: Turka Araç Muayene Kocaeli Stadyumu
  • Kurban: Harda Kaçmaz (21)
  • Olay: Maraton tribününde üst kata çıkarken düşme

Muhabir: Haber Merkezi