Tedavi gördüğü hastanede 25 yaşında hayatını kaybeden Bandırmasporlu futbolcu Tolga Kalender, memleketi Adana’da son yolculuğuna uğurlandı. Genç futbolcunun cenazesi, Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Bandırmaspor’da forma giyen Tolga Kalender’in vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra futbol camiasında da büyük üzüntü yarattı.
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kalender için 23 Eylül Çarşamba günü Adana’da cenaze töreni düzenlendi.
Ailesi ve Takım Arkadaşları Yalnız Bırakmadı
25 yaşındaki futbolcunun cenazesi Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı’na getirildi.
Burada kılınan cenaze namazının ardından Tolga Kalender’in naaşı toprağa verildi. Cenaze törenine Kalender’in ailesi, yakınları ve takım arkadaşları katılarak genç futbolcuya son görevlerini yerine getirdi.
Kalender’in vefat haberinin ardından Bandırmaspor’un yanı sıra daha önce formasını giydiği Adana Demirspor da başsağlığı mesajı yayımlamıştı.
Henüz İki Ay Önce Evlenmişti
Tolga Kalender’in vefatının ardından genç futbolcunun 31 Temmuz 2026’da Çiğdem Kalender ile evlendiği öğrenilmişti.
Henüz 25 yaşında hayatını kaybeden Kalender, düğününden yaklaşık iki ay sonra memleketi Adana’da toprağa verildi.





