Muhabir: Politika Gazetesi
KEPÇE OPERATÖRÜ DEVRİLEN KEPÇENİN ALTINDA CAN VERDİ
Muğla’nın Bodrum ilçesinde çalıştığı inşaatın istinat duvarı çökünce kullandığı kepçenin altından kalarak hayatını kaybetti. Kepçenin yola düşmesi nedeniyle Yalıçiftlik yolu trafiğe kapandı.
Kaza, Yalıçiftlik Mahallesi girişinde meydana geldi. Yalıçiftlik mahallesinde bir inşaatta firmasının yaptırdığı evlerin önündeki istinat duvarında çalışma yapan kepçe operatörü Mervan Öztekin(38) bir anda istinat duvarının çökmesiyle kepçeyle devrildi. Devrilen kepçenin altında kalan Öztekin, yaşamını yitirdi. Kazayı gören inşaat çalışanları kazayı jandarmaya ihbar etti. Bölgeye gelen sağlık ekipleri kepçe operatörünün öldüğünü tespit etti. İtfaiye ekipleri ise kepçenin altında kalan Öztekin’i çıkarmak için çalışma başlatırken, jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Evli ve 2 çocuk babası Mervan güçlükle kepçenin altından çıkarıldı. Öztekin’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Öte yandan, yola devrilen kepçe nedeniyle yol uzun bir süre araç trafiğine kapandı. Ekipleri yolu açmak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Ankaragücü – Elazığspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

10 Eylül Şans Topu Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Beşiktaş Transfer Sezonunu Kapattı!

Milli Maç Heyecanı İçin Geri Sayım Başladı! Türkiye - İspanya Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Muhtemel İlk 11 Belli Mi?

Beşiktaş'ta Son Dakika Transfer Gelişmesi! Taraftar Nefesini Tuttu! Yeni Bir Yıldız Daha Yolda Mı?

KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? KYK Yurt Başvuru Sonuçlarına Nereden Bakılır?