FIFA Kulüpler Dünya Kupası G Grubu maçında Juventus, Fas temsilcisi Wydad AC ile karşı karşıya geliyor. Maçın henüz ilk yarısında sahneye çıkan isim, milli gururumuz Kenan Yıldız oldu!
6. dakikada attığı klas golle perdeyi açan Kenan Yıldız, 17. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Genç yıldız böylece sadece 11 dakika içinde iki gol atarak turnuvaya damgasını vurdu.
Kenan Yıldız’dan Dünya Kupası’nda Çifte Gol
İlk golde ceza sahası içindeki etkili vuruşuyla dikkat çeken Yıldız, ikinci golde ise ceza yayı üzerinden yaptığı düzgün vuruşla kaleciyi bir kez daha çaresiz bıraktı.
Bu performansla Kenan Yıldız, yalnızca Juventus’un değil, FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nın da en çok konuşulan ismi oldu.
Maçın ilk yarısı halen devam ederken, Juventus’un Wydad AC karşısında 2-0 üstünlüğü bulunuyor. Mücadelede dakika dakika gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.