Ankara siyasetinde hareketli saatler yaşanırken, gözler önümüzdeki hafta mecliste gerçekleştirilecek grup toplantılarına çevrildi.
Siyasi kulislerde uzun süredir merak edilen ve tartışma konusu olan "Grup toplantısı yapılacak mı?" sorusuna, nihayet en çok konuşulan isimden doğrudan yanıt geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salı günü gerçekleştirilmesi planlanan kritik toplantıya ilişkin sessizliğini bozdu ve kararını kamuoyuyla paylaştı.
"Umarım Grup Toplantısı Yapacağım"
Önümüzdeki Salı günü yapılması planlanan siyasi buluşma hakkında ilk kez ve net bir şekilde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıya dair niyetini açıkça ortaya koydu. Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Umarım grup toplantısı yapacağım" ifadelerini kullanarak siyasi arenadaki iddialara ve beklentilere son noktayı koydu.
Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışı, meclis koridorlarında ve parti içi dengelerde yeni bir hareketliliğin sinyali olarak değerlendirilirken; Salı günü yapılması beklenen bu toplantıda hangi mesajları vereceği ve nasıl bir strateji izleyeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.



