Muhabir: Politika Gazetesi
KEMAL KILIÇDAROĞLU: BU FELAKETİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye Başkanlarımız ekipleriyle, tüm gücüyle milletimizin yanında. MYK üyelerimizle toplantı halindeyiz, bu felaketi birlikte atlatacağız” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından MYK üyeleri ile toplantı halinde olduklarını ve belediye başkanlarının ekipleri ile birlikte vatandaşların yanında olduklarını duyurdu.
Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis, Elazığ ve Adıyaman Valilerimiz ile görüştüm. Belediye Başkanlarımız ekipleriyle, tüm gücüyle milletimizin yanında. MYK üyelerimizle toplantı halindeyiz, bu felaketi birlikte atlatacağız.”
Yorumlar
Trend Haberler
Lyon - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Şifresiz mi? İşte Muhtemel 11'ler ve Yayın Kanalı:
Fabrizio Romano’dan Son Dakika Galatasaray Haberi! Rafael Leão’da Son Aşamaya Gelindi
Şampiyonlar Ligi Torbaları Belli Oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe Hangi Torbada? İşte Devler Ligi Kura Saati:
Intetra Teknoloji Halka Arzında Son Gün! INTET Kaç Lot Verir, Fiyatı Ne Kadar, Katılım Endeksine Uygun Mu?
YENİ Parti’nin Balıkesir’deki Üye Sayısı Belli Oldu! Erden Köybaşı Rakamı Açıkladı
Bakırcı GYO Halka Arz Sonuçları Açıklandı! BKRGY Kaç Lot Verdi, Kaç Kişi Katıldı?





