Muhabir: Politika Gazetesi
Kahramanmaraş Kuzey ilçeleri katı atık projesi ihaleye çıkarıldı
ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası A.Ş. aracılığıyla temin edilen Dünya Bankası Kredisi ile yapılacak Kahramanmaraş Kuzey İlçeleri Katı Atık Projesi İnşaatı İşi için Dünya Bankası Satın Alma Usul ve Yöntemleri çerçevesinde ihaleye çıktı.
Teklifler, teklif açılış tarihi olan 6 Temmuz 2023’ten itibaren 147 takvim günü süreyle geçerli olacak.
Tekliflerin 10.000.000 TL veya eşdeğeri bir miktarda düzenlenmiş bir geçici teminatla birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine 6 Temmuz 2023 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekmektedir.
Teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün ve aynı adreste saat 14:30’da açılacak.
Detaylı bilgi için tıklayınız
Yorumlar
Trend Haberler
Kim Milyoner Olmak İster'de Şaşırtan "Su" Sorusu! "Su Uyur Düşman Uyumaz" Atasözündeki Gerçek Anlam Nedir?
2026 Mevlid Kandili Ne Zaman? 20 Nisan Bugün Kandil mi?
17 Nisan TRT 1 Yayın Akışı: Taşacak Bu Deniz bugün yayınlanacak mı?
Son Dakika! Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı Görevden Uzaklaştırıldı! İşte Nedeni...
Rıza Kayaalp Final Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Avrupa Güreş Şampiyonası: Tarihi Rekor İçin Geri Sayım!
Son Dakika! 5.0 Büyüklüğünde Deprem!





