Alaturka Türk Müziği’nin sevilen yorumcularından İsmail Özkan, müzikal kariyerinde ezber bozan bir adım atarak yeni şarkısı “Yalnız Adam”ı dinleyicilerle buluşturdu. Alışılmış melodik kalıpların dışına çıkan Özkan, bu kez notaların değil kalbinin izinden yürümeyi tercih etti.

“Yalnız Adam”, yalnızlık, içsel sorgulama ve modern hayatın kalabalıkları arasında kaybolmuş ruhlara seslenen bir şarkı olarak öne çıkıyor. Dinleyicisini kendi iç sesine kulak vermeye davet eden eser, hem sözleri hem de melodisiyle derin bir yüzleşme sunuyor.

Şarkının klibi ise, Ayvalık Cunda Adası’nın kalbinde yer alan ve geçmişte yetimhane olarak hizmet veren, bugün ise kültürel miras niteliğinde bir yapı olan Despot Evi Otelinde çekildi. Tarih boyunca birçok yalnızlığa, umuda, gözyaşına ve sevince tanıklık etmiş bu mekân, şimdi İsmail Özkan’ın “Yalnız Adam”ıyla yeni bir hikâyeye ev sahipliği yapıyor.

Dinleyin… Belki bu “yalnız adam”da siz de kendinizi bulursunuz.

Muhabir: Tarık Sürmelioğlu