Yemek Programı Şampiyonu Serhat Doğramacı’nın İşletmesi Kurşunlandı! Beylikdüzü’nde Şok Saldırı
İstanbul Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde, televizyonda yayınlanan bir yemek programının şampiyonu Serhat Doğramacı’ya ait hamburgerciye silahlı saldırı gerçekleşti. Olay, hamburgercinin açılmasının üzerinden sadece 3 gün geçtikten sonra yaşandı. Saldırıda, işletmenin yanında bulunan ve Doğramacı’nın ortaklarına ait olduğu belirtilen kahveci de mermilerin hedefi oldu.
Olayın Detayları
Saldırı, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hamburgerci ve yanındaki kahveciye kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Olayla ilgili yetkililer, güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve soruşturma başlattı.
Önceki Tehdit İddiası
İddiaya göre, işletme sahipleri yurtdışından bir telefon alarak haraç talebi ile karşılaştı. Bu olayın saldırı ile bağlantılı olup olmadığı ise yetkililer tarafından araştırılıyor.
Hamburgerci Sadece 3 Gün Önce Açılmıştı
Serhat Doğramacı’ya ait hamburgerci, açıldığı günden itibaren büyük ilgi görüyordu. Ancak, açılışın ardından sadece 3 gün geçmeden yaşanan saldırı, bölge sakinlerini ve iş dünyasını şaşkına çevirdi.





