Havran Belediyesi, temizlik hizmetlerinde verimliliği artırmak amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile belediye iş birliğiyle ilçeye yeni bir çöp toplama aracı kazandırıldı.

Başkan Emin Ersoy: “Temiz Bir Havran İçin Çalışıyoruz”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, yapılan yeni araç takviyesiyle ilçedeki temizlik hizmetlerinin daha etkin yürütüleceğini belirterek şunları söyledi:

“Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteğiyle ilçemize bir çöp toplama aracı kazandırılmıştır.
Sayın Bakanımız Murat Kurum’a ve Balıkesir AK Parti milletvekillerimize ilçemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

Başkan Ersoy, yeni aracın devreye girmesiyle birlikte hem merkezde hem de kırsal mahallelerde daha hızlı ve çevreci atık toplama hizmeti verileceğini ifade etti.


Ha3


Bakanlıktan Yerel Yönetimlere Destek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yerel yönetimlere sağladığı temizlik ve çevre yatırımı destekleri, Balıkesir genelinde birçok ilçede sürüyor.
Havran Belediyesi’ne kazandırılan yeni araçla birlikte atık toplama çalışmaları daha planlı bir şekilde yürütülürken, geri dönüşüm ve çevre bilincini artırmaya yönelik projelerin de devam ettiği bildirildi.


Ha2


Havran Daha Temiz Bir Geleceğe Hazırlanıyor

Havran Belediyesi, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Yeni çöp toplama aracıyla birlikte atık yönetiminde modern araç filoları, geri dönüşüm konteynerleri ve temiz mahalle kampanyaları gibi projeler de hız kazanacak.
Belediye, “Daha yaşanabilir bir Havran için çalışıyoruz” sloganıyla çevre yatırımlarına 2026 yılında da devam edecek.

Muhabir: Sibel Çobanoğlu