TARİHİ EDREMİT EVLERİ PROJESİNE DEVAM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“TARİHİ EDREMİT EVLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR” PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 

Güney Marmara Kalkınma Ajansı destekli “Tarihi Edremit Evleri Gün Yüzüne Çıkıyor” proje değerlendirme toplantısı Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi.

Yürütücülüğünü Edremit Kaymakamlığının yaptığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin proje ortağı olduğu, Edremit Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün proje iştirakçisi olarak yer aldığı Tarihi Edremit Evleri Sokak Sağlıklaştırılması projesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken kurumların yürüteceği iş ve işlemler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya; Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, UEDAŞ İşletme Müdürü Mehmet Faruk Bozan, BASKİ Genel Müdürü Zülfü Beltekin, AKSA İşletme Müdürü Levent Üstüner, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kğltürel Miras Şube Müdürü Koray Karabulut, İnş. Müh. Ülkü Aydemir, Yük. Mimar F. Sema Yırcalı, Mak. Müh. Beytullah Karaca, Elk. Müh. Eren Atiler,  Edremit Belediyesi Restoratör Belma Kiraz, Mak. Müh. Esen Öztürk, Elk. Müh. Umut Karaoğlu ve yüklenici firma  yetkilileri katıldı.

Toplantı akabinde Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve yüklenici firmanın katılımıyla Sokak Sağlıklaştırılması yapılacak proje uygulama alanı gezilerek, proje kapsamında sokakta bulunan tescilli ve sivil mimari örneklerine yapılacak müdahaleler değerlendirildi.

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
TARİHİ EDREMİT EVLERİ PROJESİNE DEVAM
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!