CHP’den ‘Aç Türkler’ paylaşımı yapan eski Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a sert sözler!

CHP PM Üyesi Ecevit Keleş, Ak Partili Ekrem Yavaş’ın "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor" sözlerini eleştirdi.

CHP'den 'Aç Türkler' paylaşımı yapan eski Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a sert sözler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP PM Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, Monaco’da yenilen istakozu, Maldivler’de yapılan tatili paylaşan, vatandaşa ‘Aç Türkler’ diyen iktidar mensuplarına;

“Vatandaşımız bu görgüsüzlüğe 31 Mart’ta yanıtını verdi. İlk seçimlerde de sizi tarihten silecektir”” sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, vatandaşlar bayramı yokluk içinde yaşarken; Ak Partili İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ‘ıstakoz’ paylaşımının ardından; Ak Partili Ekrem Yavaş’ın “Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor” sözlerini eleştirdi.

3Y İLE GELMİŞLERDİ

Ramazan ayını yokluk içinde geçiren vatandaşın hayat pahalılığı nedeniyle bayramı da yoksunluklarla geçirdiğine işaret eden Keleş, şunları söyledi: “Yolsuzlukla, Yasaklarla, Yoksullukla mücadele edeceğiz diyerek iktidara gelen Ak Parti döneminde yoksulluk da yasaklar da yolsuzluklar da arttı. Vatandaşımız hayat pahalılığı ile mücadele ederken; kötü ekonominin sorumluları Monaco’da yenilen istakozu, Maldivler’de yapılan tatilin fotoğraflarını paylaşıyor. Saygısızlık da sınır tanımayan başka bir isim ise, memleketinden dönen vatandaşımıza ‘aç Türkler’ yakıştırma hadsizliğinde bulunuyor.”

GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞIYORLAR

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milleti zekidir. Türk milleti çalışkandır” sözleriyle Türk milletini yücelttiğini anımsatan Keleş, “Bugün iktidar mensupları ve onun besledikleri güç zehirlenmesi yaşıyor. 22 yıllık görgüsüzlüğün hesabını 31 Mart’ta sandıkta kesen vatandaşımız ilk seçimlerde sizi tarihten silecektir” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CHP’den ‘Aç Türkler’ paylaşımı yapan eski Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a sert sözler!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!