CANBEY: HEP BİRLİKTE AYDINLIK YARINLARA YÜRÜYORUZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canbey Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yılını kutladı. Milletvekili Canbey, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağını belirterek, “Türk milletinin hep birlikte emin adımlarla aydınlık yarınlara yürüyeceğine inancımız tamdır.” dedi.

İLELEBET YAŞAYACAK

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Milletvekili Canbey, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağını belirterek, “Türk milletinin hep birlikte emin adımlarla aydınlık yarınlara yürüyeceğine inancımız tamdır.” dedi.

 

TAVİZ VERMEYİZ

Millet olarak vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı daima dik durduklarını ve bundan asla taviz vermeyeceklerini belirten Milletvekili Canbey, “Türkiye olarak ideallerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz de” diye konuştu.

 

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey mesajında şunları ifade etti: “Bu anlamlı gün vesilesiyle Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, sonsuz minnetle, rahmetle yad ediyor,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CANBEY: HEP BİRLİKTE AYDINLIK YARINLARA YÜRÜYORUZ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!